Tänään on

Etusivu
 

Uutiset ja sää

Alueelliset palvelut

Tapahtumakalenteri
Kauppapaikka
Kirpputori
 
Vapaa sana
Uusimmat viestit
 
Infoa verkosta
Tekniset tiedotteet
Yhteystiedot
Palaute
 
1        Kansalaisverkko
2        Rekisteröidy käyttäjäksi
3        Yhteyden muodostaminen kansalaisverkkoon       
4        Kansalaisverkko-ohjelma, FirstClass Intranet Client   

Kansalaisverkkoa voit käyttää myös selaimella kirjautumalla osoitteessa www.oyk.fi/login ja Pro-käyttäjät myös POP3-sähköpostiohjelmalla, kämmentietokoneilla tai matkapuhelimella. Lisätietoja Kansalaisverkosta voit kysyä joko puhelimitse
(013) 480410, tai sähköpostitse (
asiakaspalvelu@oyk.fi).

1.PNG        
Kansalaisverkko        
Oppiva Kansalaisverkko on pohjois-karjalaisille tarkoitettu palvelu, joka mahdollistaa sähköisen viestinnän valtion, kuntien, yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden välillä. Kansalaisverkossa voit keskustella reaaliaikaisesti toisten verkossa olevien kanssa, lähettää sähköpostia, ilmaista mielipiteitäsi ja kommentoida toisten viestejä. Kirpputorilla voit myydä, ostaa, vaihtaa, vuokrata tai vaikkapa antaa tavaroita. Yritykset voivat mainostaa ja markkinoida kansalaisverkossa tuotteitaan ja palvelujaan, myös julkinen sektori on näkyvästi esillä omilla viestialueillaan.

4.PNG        
Rekisteröidy käyttäjäksi       

Täytä rekisteröitymislomake huolellisesti. Osoitetiedot ovat pakolliset, mielellään myös puhelinnumero. Henkilötiedot tarkistetaan, eikä rekisteröitymistä, josta puuttuu osoite, hyväksytä. Ilmoitetut henkilötiedot jäävät vain ylläpidon tietoon.

Kansalaisverkkoon voi tutustua rekisteröitymättä joko selaimella sivulla
www.oyk.fi tai FirstClass Clientilla valitsemalla Ota yhteys -lomakkeella kohdan: Ota yhteys tunnuksella Vierailija

3.PNG        Yhteyden muodostaminen kansalaisverkkoon       
Käynnistä FirstClass Client. Jos olet jo rekisteröitynyt, anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja ota yhteys. Jos olet uusi käyttäjä, jätä käyttäjätunnus- ja salasanakenttä tyhjäksi. Sinulle avautuu rekisteröitymislomake, jolla voit antaa tietosi verkon ylläpidolle. Osoite ja puhelinnumero kohdat on täytettävä, jotta rekisteröityminen voidaan hyväksyä. Tiedot tarkistetaan. Rekisteröitymisesi käsitellään viimeistään seuraavana työpäivänä. Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat sähköpostin ja muut toiminnot käyttöösi.

4.PNG        Kansalaisverkko-ohjelma (FirstClass Client)    
Helppokäyttöisellä FirstClass Client -ohjelmalla voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia, chattailla, lähettää viestejä viestialueille, siirtää tiedostoja ja julkaista kotisivusi. Voit itse määritellä miten kansioiden sisältö näytetään ja lajitellaan.
Lataussivulle

Ohjelmiston toimittaja:
OpenText|
|
 


Liity Pro-käyttäjäksi

Kansalaisverkkoa voi käyttää maksutta tutustumiskäyttäjänä 10 minuuttia päivässä. Lisää käyttöoikeuksia Pro-käyttäjänä...
Lue lisää